Ska man odla bra grödor ska man köpa ekologiska frön från Florea av hög kvalitet! På Florea kan man enkelt och bekvämt online beställa hem frön för grönsaker, baljväxter, blommor eller till exempel rotfrukter. Att beställa ekologiska frön är ett klimatsmart val och klimat och miljö är viktigt att tänka på. Det finns många bra saker man kan bidra med sig privatperson för miljön och klimatet genom flertalet åtgärder.

Stort sortiment fröer från Florea och bli mer klimatvänlig

Det väletablerade företaget Florea har en kunnig personal med mångåriga kunskaper och erfarenhet kring odling, frön och växter med ett flertal miljöcerifikat. När man beställer frön från från Florea kan man välja mellan olika frön för grönsaker, blommor, baljväxter, färska kryddor eller rotfrukter. Genom smarta sökfilter på hemsidan för Florea, kan man lätt välja mellan alternativ som passar för olika grödor som säsong, tålighet på plantor, färg på blommor och till exempel många arter inom varje frösort. Genom professionella Florea, får man ekologiska frön som håller en hög kvalitet med snabba leveranser till brevlådan inom 48 timmar. Att välja ekologiska frön eller ekologiskt i allmänhet när det gäller mat, kläder eller annat, bidrar till ett mer hållbart klimat och är bra för miljön.

Smarta val för klimatet och fina frön att odla

De åtgärder man kan göra själv för klimatet och miljön kan i det stora hela bidra till mer än vad man tror. Ett bra exempel är valet av elleverantör och vad de står för. Det betyder att det är klimatsmart att se över elavtalet och kanske byta till ett mer klimatvänligt. Man ska även se till att panta, källsortera och hellre välja ekologiskt framför vanlig produktion. Ska man plantera grödor är därför Florea ett perfekt val när man behöver frön som är helt ekologiska! Ekologiska frön från Florea passar även perfekt till egenodling av ekologiska grödor i trädgården om man bor i hus, eller på balkongen eller i fönstret i lägenheten. Handlar man även ekologisk mat, är det en betydande handling för miljön och dessutom är ekologisk mat nyttigare utan till skadliga besprutningsmedel eller tillsatser.